İade yok



İade yok hakkında toplayabildiğimiz bilgiler, mümkün olduğunca yararlı olması için dikkatlice kontrol edildi ve yapılandırıldı. Muhtemelen buraya İade yok hakkında daha fazla bilgi edinmek için geldiniz. İnternette, İade yok hakkında konuşan ve yine de İade yok hakkında bilmek istediklerinizi sunmayan sitelerin karmaşasında kaybolmak kolaydır. Aşağıdaki İade yok hakkında okuduklarınızı beğendiyseniz, yorumlarda bize bildireceğinizi umuyoruz. İade yok hakkında size sağladığımız bilgiler aradığınız şey değilse, bu siteyi her gün iyileştirebilmemiz için lütfen bize bildirin.

.

İade yok
Bu görüntünün açıklaması, aşağıda da yorumlanmıştır
Geri Dönüş Yok , 2015 Eindhoven Metal Buluşması sahnesinde .
Genel Bilgiler
Diğer isim Kötü Güç (1984–1988)
Ana vatan Fransa Bayrağı Fransa
Müzik tarzı Thrash metal , death metal , melodik metal , speed metal (çıkış)
Etkin yıllar 1984'ten beri
Etiketler Güçlü Müzik, Lokomotif Müzik , Nükleer Patlama
Resmi site www.noreturnofficial.com
Grubun bileşimi
Üyeler Alain "Al1" Clément
David Barbosa
Joël Barbosa
Steeve "Zuul" Petit
Geoffroy Lebon
Eski üyeler Eski üyeleri görün

No Return bir olan grup arasında thrash ve death metal Fransız gelen Meriel Val d'Oise. 1989 yılında kurulan grup, thrash ve death sahnesinin öncülerinden biridir.

No Return ilk albümünü başlıklı kaydedildi psikolojik yıkımın içinde (1990) Almanya'da ile, Adli davulcu , Marky Marquis, daha sonra ikinci bir albüm, başlıklı Kirlenme Yükseldi içinde Morrison Stüdyolarında (1992) Tampa , Florida .

Biyografi

İlk çıkış (1984–1994)

Grup ilk olarak 1984 yılında Mériel'de , Val d'Oise'de Evil Power adıyla kuruldu . Bu adı altında bant kaydedildi ve yayımlanmış bir demo başlıklı Birinci Invasion içinde 1987 ve derleme katıldı Thrashing Rage cilt I . İsimlerini 1989'da Dönüşü Yok olarak değiştirdiler.

No Return, Psychological Torment (1990) adlı ilk stüdyo albümünü Almanya'da Coroner'ın davulcusu Marky Marquis ile kaydetti, ardından ikinci albümü Contamination Rises (1992) Tampa , Florida'daki Morrison Studios'ta çaldı. Coroner, Napalm Death ve Sepultura ile konserlerde tanıtım yapın .

Gönderen Ruhun Seasons için Manipulated Aklın (1995-2009)

In 1992 , grup, albüm kaydetti kiminle Tanguy ile değiştirildi şarkıcı Phil Ordon, ayrılışını tanık Ruhun Mevsim (1995) ve EP Kırmızı Embers'a içinde Kuvvetleri Motrices stüdyosunda (1997), Cenevre. , içinde İsviçre yapımcı ile, David Weber ( Genç Tanrılar , Lofofora , Treponem Pal ), daha önce de yola. Bu oluşum altında, Dönüş Yok , Massacra , Loudblast ve Crusher döneminin önde gelen Fransız gruplarının eşliğinde Brutal Tour'da yer aldı . Şarkıcı Steeve Petit (gelecekteki Zuul FX ) Self Mutilation (1999) kaydı için gruba katılmadan önce ara dönem Laurent Plainchamp (eski Art Sonic, Kristendom) tarafından sağlanacak . Eğitim, ikinci bir gitarist olan Benoît Antonio ve bir sampler olan Malko Pouchin'in gelmesiyle kısa sürede tamamlandı. Daha vahşi bir sese yönelik bu hafif yeniden yönlendirme ve örneklerin katkısı, gruba Avrupa düzeyinde bir tanınma sağlar.

2002'de piyasaya sürülen makine ,acımasız thrash-death soyunu sürdürüyor, ancak daha melodik ve daha başarılı. Alman Nuclear Blast etiketi üzerindeki imza,küresel olarak dağıtılmasına izin veriyor. Basçı Olivia gibi Avrupa festivallerinde uluslararası gruplarla birkaç bin seyirci önünde gerçekleştirilen bu kez de gruba katıldı Summer Breeze Open Air de Almanya'da ya Sky Fest Hole Norveç .

Orijinal formasyonun tek kurtulanı gitarist Alain Clément'in olduğu, Season of Mist'te adını veren No Return (2006) adını mikrofonun arkasında Moreno Grosso ile ilk kez kaydeden Alain Clément ile yenilenmiş gücü olan bir gruptur . Davulcu Dirk Verbeuren ( Scarve , Soilwork ) resmi bir davulcunun yokluğunda oyunculuk yapıyor. In 2007 , grup Boban şahsında kalıcı davulcu (eski Korum) ve basçı David Barbosa (untuned Les Frères Barbosa) ile zenginleştirilmiştir. Oluşumu, bir yıl sonra gitarda Nicolas Coudert (eski Korum, 7 Nemesis) gelişiyle daha iyi olur ve yeni bir albüm doğurur Manipuled Zihin içinde 2008 .

Yeni albümler (2010'dan beri)

Nisan 2010'da , Moreno Grosso (eski Kelt Kanı), Dönüşü Olmayan macerasının sona erdiğini duyurdu ve grup, mikrofondan L. Chuck D'yi Ağustos ayında duyurdu. 2013'ün sonunda Mick (eski Destinity; vokal), Jérôme Point-Canovas (eski Sonny R3D, eski E-Force, Angher; gitar) ve Joël Barbosa (davul) No Return'e katıldı. Grup, 25. yılını 2014'te Fransa'da bir dizi büyük tarih dizisinde kutluyor . 2014 yazında, grup yepyeni albümlerini Danimarka'daki çok ünlü Hansen Studios'ta kaydetti ve dünya çapında bir sürüm için Mighty Music ile bir sözleşme imzaladı. Fearless Walk to Rise adlı albüm duyuruldu ve yayınlandı. Grup, Dew-Scented ve Angelus Apatrida ile birlikte bir Avrupa turu ve Mercyless ile bir Fransız turu gerçekleştirecek . Ayrıca gibi birçok festivallerde katılan Hellfest içinde, Clisson .

Kasım 2015'te No Return, Facebook sayfasında gitaristi Jérôme Point-Canovas'ın gruptan ayrıldığını, yerini Geoffroy Lebon'un (eski Aşura) alacağını duyurdu.grup yeniden Avrupa yollarına çıkacak ve Fearless Walk to Rise ile Onslaught ve Mors Principium Est ile bugüne kadarki son albümün tanıtımını Eylül 2016'da tamamlayacak .

İçinde , Yeni albümü The Curse Within'i kaydetmek için Hansen stüdyosuna geri dönüş yok . Danimarkalı şirket Mighty Music,.

2020'nin başında, Mick Caesare (DESTINITY - vokal) 2 albümden sonra ayrıldığını duyurdu, onun yerine 1999'dan 2003'e kadar şarkıcı olarak üye olan Steeve "Zuul" Petit geldi.

Üyeler

Şu anki üyeler

  • Alain "Al1" Clément - gitar (1989'dan beri)
  • David Barbosa - bas (2007'den beri)
  • Joël Barbosa - davul (2013'ten beri)
  • Geoffroy Lebon - gitar (2016'dan beri)
  • Steeve "Zuul" Petit - vokal (1999-2003, dönüş 2020)

Eski üyeler

  • Mick Caesare - vokal (2013-2020)
  • Didier le Baron - davul (1989-)
  • Laurent Janault - bas (1989-1997)
  • Eric le Baron - gitar (1989-1993)
  • Philippe Ordon - vokal (1989-1992)
  • Tanguy Bourgeois - vokal (1992-1998)
  • Laurent Plainchamp - vokal (1998-1999)
  • Olivier Herol - bas (2000-2001)
  • Malko Pouchin - klavyeler (2000-2003)
  • Olivia Scemama - bas (2001-2004)
  • Benoit "Ben" Antonio - gitar (2001-2007)
  • Moreno Grosso - vokal (2003-2010)
  • Loïc Colin - bas (2004-)
  • Jiu - bas (2004-2006)
  • Boban Tomic - davul (2004-2013)
  • Nicolas Coudert - gitar (2007-2013)
  • L. Chuck D. - vokal (2010-2013)
  • Jérôme Point-Canovas - gitar (2013-2015)

Diskografi

Stüdyo albümleri

  • 1990  : Psikolojik Eziyet
  • 1992  : Kirlilik Yükseliyor
  • 1995  : Mevsimler Ruh
  • 2000  : Kendini Yaralama
  • 2002  : Makine
  • 2006  : Geri Dönüş Yok
  • 2008  : Manipüle Zihin
  • 2012  : İç Çılgınlık
  • 2015  : Korkusuz Yürüyüş
  • 2017  : İçinde Lanet

Diğer

  • 1990  : Vision of Decadence (demo)
  • 1997  : Kırmızı Köz (İÖ)
  • 2013  : Psikolojik Bulaşma (derleme)

Notlar ve referanslar

  1. CD Röportaj - Hayır Return  " üzerine, Pavillon666 (erişilen 2 Mart 2017 ) .
  2. (in) Evil Power  " , Encyclopaedia Metallum'da ( 2 Mart 2017'de erişildi ) .
  3. (de) Dönüş Yok  " , laut.de ( 2 Mart 2017'de erişildi ) .
  4. (in) Dönüşü Olmayan  " üzerine, Encyclopaedia Metallum (üzerinde erişilen Mart 2017 2 ) .
  5. DÖNÜŞ YOK - İç delilik - kronik  " , üzerinde Pavillon666 (erişilen 2 Mart 2017 ) .
  6. (De) No Return - No Return  " , musik-sammler.de adresinde ( 12 Şubat 2012'de erişildi ) .
  7. Bir Hayır İade Gitarist Kalkış ,  " dan vur Beni Yine Magazine (erişilen 2 Mart 2017 ) .
  8. DÖNÜŞ YOK yeni gitarist arıyor  " , üzerinde Radyo Metal ,( 2 Mart 2017'de erişildi ) .
  9. Geri dönüş yok, YouTube - NR News Singer 04/17/20  " , https: //www.youtube.com'da ,( 17 Nisan 2020'de erişildi )

Dış bağlantılar

İade yok hakkında topladığımız bilgileri yararlı bulduğunuzu umuyoruz. Cevabınız evet ise, lütfen bizi arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza tavsiye etmeyi unutmayın ve bize ihtiyacınız olduğunda her zaman bizimle iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Tüm çabalarımıza rağmen, _title hakkında sunduğumuz şeyin tamamen doğru olmadığını veya bir şeyler eklememiz veya düzeltmemiz gerektiğini düşünüyorsanız, bize bildirirseniz minnettar oluruz. İade yok ve diğer herhangi bir konu hakkında en iyi ve en kapsamlı bilgiyi sağlamak bu web sitesinin özüdür; ansiklopedi projesinin yaratıcılarına ilham veren aynı ruh tarafından yönlendiriliyoruz ve bu nedenle bu web sitesinde İade yok hakkında bulduklarınızın bilginizi genişletmenize yardımcı olduğunu umuyoruz.

Opiniones de nuestros usuarios

Emine Toprak

İade yok'daki bu girişin anlatım şeklini çok ilginç buluyorum, bana okul yıllarımı hatırlatıyor. Ne güzel zamanlar, beni onlara geri getirdiğin için teşekkürler.

Fatime şimşek

İade yok ile ilgili güzel bir yazı olmuş. Gereken bilgileri aşırıya kaçmadan veriyor.