Nysay



Nysay hakkında toplayabildiğimiz bilgiler, mümkün olduğunca yararlı olması için dikkatlice kontrol edildi ve yapılandırıldı. Muhtemelen buraya Nysay hakkında daha fazla bilgi edinmek için geldiniz. İnternette, Nysay hakkında konuşan ve yine de Nysay hakkında bilmek istediklerinizi sunmayan sitelerin karmaşasında kaybolmak kolaydır. Aşağıdaki Nysay hakkında okuduklarınızı beğendiyseniz, yorumlarda bize bildireceğinizi umuyoruz. Nysay hakkında size sağladığımız bilgiler aradığınız şey değilse, bu siteyi her gün iyileştirebilmemiz için lütfen bize bildirin.

.

Nysay
Ana vatan Fransa Bayrağı Fransa
Müzik tarzı Fransız hip-hop müziği
Enstrümanlar Ses
Etkin yıllar 1996 - 2008
Etiketler C 2 Top
Grubun bileşimi
Üyeler Salif
Exs

Nysay a, grup arasında hip-hop Fransız doğal Boulogne-Billancourt'ta içinde Hauts-de-Seine . Bu oluşur Salif ve ExS. For Le Mouv ' , “Nysay tarihinin en değerinin gruplardan biri olmaya devam Fransız rap . " If that family albümünün yayınlanmasının ardından grup 2008'den beri pasif durumda .

Biyografi

Grup kaynaklandığı Pont de Sevr içinde Boulogne-Billancourt içinde, Hauts-de-Seine . Çok erken oluşur ve onları Ziko'ya sunan ve C 2 la Balle etiketini entegre eden Lunatic tarafından ele alınır . Grup, Dontcha Flex mixtape'de ilk kez 1996 yılında ortaya çıktı. Grup, C 2 la Balle'dan ayrıldı ve kendilerini bir beklenti halinde buldu. Zoxea , onu mahallenin sorunlarından kurtarabilmek için 1999'da Salif'i turuna destek olarak aldı. Orada Kool Shen ile tanıştı ve IV My People etiketiyle anlaşma imzaladı .

Salif , 2001 yılında her biri kendisi için ilk albümünü Hep birlikte yayınladı . Bu albüm 50.000 kopya sattı ve iyi bir inceleme aldı . 2003 yılında, grup kendi mixtape Start Blocks'u , ardından L'asphaltape'i yayınladı ve rapolojik manzaradan kayboldu. İki üye nadiren ortaya çıkıyor. Yine de halkım için kolektifin misyonu albümüne katılıyorlar .onları canlandıracak. O zaman etiketin ve dolayısıyla kollektifin sonudur. Nysay daha sonra Au pied du mur en adlı bir sokak albümü çıkardı.. Sonra 2007, iki rapçinin geri döndüğünü açıkladı: Exs 10 yıl sonra çıktı ve Salif Boulogne çocuğu . Birincisi onu arama kartı olarak kullanacak, ikincisi ise onu birinci ve ikinci albümü arasında bir köprü olarak kullanacak. Salif, 2008 yılının başlarında Prolongations projesini yayınladı , ardından yeniden bir araya gelerek Si si la famille albümünü çıkardı en.

Diskografi

Albümler

  • 2003  : Başlangıç ​​Blokları
  • 2004  : Asphaltape
  • 2006  : Duvarın dibinde
  • 2008  : eğer aile

Derlemeler

  • 2001  : Streetly Street Cilt 1 (IV Halkım)
  • 2002  : IV Halkım Bölgesi (IV Halkım)
  • 2003  : Streetly Street Cilt 2 (IV Halkım)
  • 2005  : IV Halkım Misyonu (IV Halkım)

Tekli

  • 2001  : Herkes kendisi için (Salif)
  • 2007  : 10 yıl sonra (EXS)
  • 2007: Boulogne çocuğu (Salif)
  • 2008  : Uzantılar (Salif)
  • 2009  : Müfredat hayati (Salif)
  • 2010  : Beni seven beni takip ediyor (Salif)

Görünümler

  • 1996  : Nysay - C'est encore Boulogne ( Dontcha Flex 3 karışık bandında )
  • 1997  : Nysay - Sessizlik içinde (L'Skadrille'in maksi üzerinde, Mack 01 )
  • 1997: Nysay - Bok gibi kokuyor ( La haine au cœur mixtape'de )
  • 1997: Nysay - Bu hayat (mixtape Operasyon yumrukta )
  • 1998  : Nysay - Freestyle ( Neochrome Cilt 1 derlemesinde )
  • 1999  : Bams feat. Nysay - Defalarca (Bams albümde, Canlı veya Die )
  • 2000  : Nysay - C'est la guerre ( Beat de Boul albümünde , Dans la ville )
  • 2001  : Nysay feat. Diomay et Granit - Boom shakala ( Neochrome derlemesinde )
  • 2002  : Les Sages Poètes de la Rue feat. Nysay ve Kool Shen - Thugs (Sages Po 'albümünde, Après l'orage )
  • 2003  : Sniper feat. Haroun, Manokid Mesa, L'Skadrille , Sinik and Diam's , Salif and Zoxea , Tandem, 113 - Panam All Stars ( Sniper'in albümünde, Gravé dans la roche )
  • 2004  : Zoxea feat. Nysay - Nothing New (Zoxea'nın albümünde, Dans la lumière )
  • 2004: Zoxea feat. Nysay, Sinik, Lino, Dany Dan ve Jacky Brown - King de Boulogne Remix
  • 2004: Nysay feat. H10 Streekt - Benim tarzım (karışık bantta 92% 100 Hip Hop Cilt 4 )
  • 2005  : Nysay - Sokak seni öldürür ( Vicdanım mixtape'de )
  • 2005: Nysay feat. Kool Shen, Sinik, Tunisiano, Zoxea & Iron Sy - Ma vicdan ( Ma vicdan mixtape üzerinde )
  • 2005: Samat feat. Salif , Alibi Montana, Larsen, Acid & K.ommando Toxic - Samat'ın sokak CD'sinde bacaktaki bir mermi , Samat feat. Sokak hip-hop )
  • 2005: Samat feat. Salif - Le son des youvois ( Samat'ın sokak albümünde, Samat Feat Street Hip Hop )
  • 2005: Amara feat. Salif - Baskı altındaki mahalleler (Amara'nın albümünde, Hidden Portrait )
  • 2005: Nysay - Serbest Stil ( Neochrome Cilt 2 derlemesinde )
  • 2006  : Nysay - Getto yanıyor ( Narcobeat 1 karışık kasetinde: Équipé sport )
  • 2006: Salif feat. Princess Anies ve K'Reen - IV My People r mixtape Independenza etiketlerinde )
  • 2006: Nysay - Gerçek olanlar nerede ( Panam All Stars karışık listesinde )
  • 2006: Nysay - Yararsız bir hayat ( Les Chroniques des l'asphalte mixtape'de )
  • 2006: Salif - Yapman gerekeni yap ( Hostile 2006 derlemesinde )
  • 2006: Nysay - Vaktimiz canlı (mixtape üzerinde isyanları )
  • 2006: Exs feat. Casey - Parity ( Insurrection mixtape'de )
  • 2006: Salif feat. Wedja - Aynı kaba ( Crise des banlieues mixtape'de )
  • 2006: Nysay - Que du mito ( Angry Talents 3 derlemesinde )
  • 2006: Dany Boss feat. Salif ve Scred Connexion - İş anlayışı (Dany Boss'un sokak albümü, Street Life'da )
  • 2006: Dany Boss feat. Exs, Kamnouze, Alcide H & Tis One - Requiem (Dany Boss sokak albümünde, Street Life )
  • 2006: Salif feat. Fofo 44 - Blue White Red (On the Eyes in the Suburbs derlemesi )
  • 2006: Samat feat. Salif - Bienvenue dans ma rue Remix (Samat'ın albümünde, Juste çevre )
  • 2006: LIM feat. Nysay - 92 ( Triple Violences Urbaines mixtape üzerinde )
  • 2006: Fatal Lyrics feat. Salif , Alibi Montana ve Kobra - Sur un coup de tête (Fatal Lyrics albümünde, The Choice of Weapons )
  • 2006: Nysay feat. SMS Click - İniş yaptık ( Urban Poetry Cilt 2 derlemesinde )
  • 2006: Salif feat. Dany Boss ve Scred Connexion - Le sens des affaires ( Urban Poetry Vol. 2 derlemesinde )
  • 2006: Unit 2 Fire feat. Nysay - Essonne Haut-de-Seine connexion (Unit 2'nin Feu, Haine, misère et crasses albümünde )
  • 2007  : Nysay feat. Supalex - La rue ( Ghetto Truand et Associés derlemesinde )
  • 2007: Salif feat. LMC Click and Fofo 44 - Pop this nigga ( Represent your street Vol. 2 )
  • 2007: Salif feat. Jacky Brown - Tartışma (derlemede Marianne caddesini dinleyin )
  • 2007: Exs feat. Gelecek Proche ve Nakk - Bizi Bırakın ( Têtes Brulées Cilt 4 mixtape'de )
  • 2007: Futur Proche feat. Exs - Kulağa yanlış geliyor (Futur Proche'nin albümünde, Personal Sadness )
  • 2007: Futur Proche feat. Salif - Rap jacking (Futur Proche'nin albümünde, Tristesse personeli )
  • 2007: Exs feat. 92% 100 Hip-hop - Başka seçenek yok ( Fransız rap derlemesine Özel ithafta )
  • 2007: Salif feat. Rim'K - Suç başkenti ( PKB derlemesinde )
  • 2007: Aketo feat. Exs, Sayko & Chichi - Zehrini tükür (Aketo'nun sokak albümü, Spitting Venom'da )
  • 2007: Aketo feat. Salif & Soprano - Réveillons-nous (Aketo'nun sokak albümünde, Spitting of venom )
  • 2007: Salif feat. Fofo 44 - Question De temps (DJ Junkaz'ın albümünde, Port de Gennevilliers )
  • 2008  : Asso feat. Salif - Artık inanmıyoruz (Asso'nun sokak albümünde, albümü bekliyorum )
  • 2008: Alpha 5.20 feat. La Comera et Salif - Gunz poppin (Alpha 5.20 mixtape üzerinde, Rakailles 4 )
  • 2008: Samat feat. Salif Lino et Tekila - Biz idare (Samat sokak albümde, Samat Feat Kalça de rue 3 Hop )
  • 2008: Esprit6nik feat. Prenses Anies ve Salif - Oyun durumu (Esprit6nik'in sokak CD'sinde, A cœur ouvert )
  • 2008: Seth Gueko feat. Salif, Despo'Rutti, Lino et Médine - Le fils de Jack Mess Remix (Seth Gueko'nun mixtape, Le fils de Jack Mess )
  • 2009  : Salif - Yeter ( Eyes in the banliyölerde Cilt 2 derlemesinde )
  • 2009: TLF feat. Salif ve Nessbeal - Survive or Die ( Angry Talents 4 derlemesinde )
  • 2009: Exs feat. Luna - One love ( Punchline Street Beat Show derlemesinde )
  • 2009: Dam16 feat. Exs - Always standing (on the street album of Dam16, Collection of Thinkts )
  • 2009: Al Kan feat. Exs - Becerecek bir şey yok (Al Kan, Brakage Provincial'ın karışık listesinde )

Notlar ve referanslar

  1. Salif: çok yetenekli bir sanatçının acı güzergahı  " ,( 26 Mayıs 2016'da erişildi ) .
  2. Salif'in Biyografisi - 92'den önemli Fransız rapçi  " , fuckingwithmusic'te ,( 26 Mayıs 2016'da erişildi ) .
  3. Salif'e saygı: Fransız rapinin güzel kaybedenleri  " , lebonson.org'da ,( 26 Mayıs 2016'da erişildi ) .

Nysay hakkında topladığımız bilgileri yararlı bulduğunuzu umuyoruz. Cevabınız evet ise, lütfen bizi arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza tavsiye etmeyi unutmayın ve bize ihtiyacınız olduğunda her zaman bizimle iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Tüm çabalarımıza rağmen, _title hakkında sunduğumuz şeyin tamamen doğru olmadığını veya bir şeyler eklememiz veya düzeltmemiz gerektiğini düşünüyorsanız, bize bildirirseniz minnettar oluruz. Nysay ve diğer herhangi bir konu hakkında en iyi ve en kapsamlı bilgiyi sağlamak bu web sitesinin özüdür; ansiklopedi projesinin yaratıcılarına ilham veren aynı ruh tarafından yönlendiriliyoruz ve bu nedenle bu web sitesinde Nysay hakkında bulduklarınızın bilginizi genişletmenize yardımcı olduğunu umuyoruz.

Opiniones de nuestros usuarios

Sezgin Aktaş

Sonunda! Şimdilerde on bin kelimelik makaleler yazmıyorlarsa mutlu değiller gibi görünüyor. Baylar içerik yazarları, bu EVET Nysay hakkında iyi bir makale.

Anis Tuna

Bu yazıda Nysay hakkında bilmediğim şeyler öğrendim, bu yüzden şimdi yatağa gidebilirim.

Ishak Sert

Değişken hakkında bulduğum bilgileri çok faydalı ve keyifli buldum. Bir 'ama' koymam gerekseydi, ifadesinde yeterince kapsayıcı olmayabilir, aksi halde harika.