İsim Kullanılmaz



İsim Kullanılmaz hakkında toplayabildiğimiz bilgiler, mümkün olduğunca yararlı olması için dikkatlice kontrol edildi ve yapılandırıldı. Muhtemelen buraya İsim Kullanılmaz hakkında daha fazla bilgi edinmek için geldiniz. İnternette, İsim Kullanılmaz hakkında konuşan ve yine de İsim Kullanılmaz hakkında bilmek istediklerinizi sunmayan sitelerin karmaşasında kaybolmak kolaydır. Aşağıdaki İsim Kullanılmaz hakkında okuduklarınızı beğendiyseniz, yorumlarda bize bildireceğinizi umuyoruz. İsim Kullanılmaz hakkında size sağladığımız bilgiler aradığınız şey değilse, bu siteyi her gün iyileştirebilmemiz için lütfen bize bildirin.

.

İsim Kullanılmaz
Description de cette image, également commentée ci-après
Sahnede İsim Kullanılmaz.
Genel Bilgiler
diğer adı NUFAN, Kullanılmaz
Ana vatan Drapeau des États-Unis Amerika Birleşik Devletleri
Müzik tarzı Punk rock , pop punk , paten punk , hardcore punk , melodik hardcore
Etkin yıllar 1986 - 2012
Etiketler Yeni Kırmızı Arşivler, Fat Wreck Akorları
Resmi site nouseforanamemüzik.com
Grubun bileşimi
Eski üyeler John Meyer
Doug Judd
Chris Dodge
Steve Papoutsis
Rory Koff
Tony Sly
Robin Pfefer
Ed Gregor
Chris Shiflett
Matt Riddle
Dave Nassie
Chris Rest
Boz Rivera

Bir Adı için hiçbir kullanın bir olan grup arasında serseri Amerikan , bir yerli San Jose bölgesindeki California . Oluşan 1986 Rory Koff (tarafından davul ), Chris Dodge ( gitar ), Steve Papoutsis ( bas ) ve John Meyer ( vokal beri), grup ölçüde büyüdü Tony Sly gitarda gruba katıldı ve 1989 Fanlar vokal sık kullandığınız kısaltması NUFAN veya No Use . 1990'ların önde gelen paten punk gruplarından biridir . Grup, Tony Sly'nin ölümüyle öldü ..

biyografi

İlk Çıkış (1986–1997)

Bir Adı için hiçbir kullanın kuruldu 1986 yılında San José , California . Başlangıçta, ilk albümleri Incognito'da duyulduğu gibi , No Use for a Name'in sesi hardcore'a yakındı ve metalden büyük ölçüde etkilendi. 1990'ların başında ve daha da önemlisi , 1993'te Fat Wreck Chords ile imza atmalarından sonra , grup daha çok sonraki on yıla hakim olan skate punk'a yöneldi .

New Red Archives'ten Fat'e geçiş, ilk EP'leri dinleyicisini bulması ve No Use'ın ilk hayranlar tarafından başyapıtları olarak kabul edilen iki albümü yayınlayarak sonraki yıllarda makaleyi dönüştürmesi olarak karşılığını verdi: ¡ Leche con Carne! içinde 1995 ve Arkadaşlar yapmak içinde 1997 .

Friends yapmak grubun tarihinde bir dönüm noktasıdır: Sly ve Koff'a eşlik etmek için saflarından geçen birden fazla basçı ve gitarist gördükten sonra nihayet istikrar kazandı. Basta Matt Riddle (eski- Face to Face ve eski- Pulley ) ve gitarda Chris Shiflett (bazen Jake Jackson takma adını kullanan -bkz. Making Friends librettosunun notları ) NUFAN'a 1996 yılında katıldı . Chris çok hızlı bir şekilde punk rock sahnesinin en iyi gitaristlerinden biri olarak kabul ediliyor ve özellikle Fat Mike ve Joey Cape ile birlikte Me First ve Gimme Gimmes'a katılması tesadüf değil .

In 1999 , tur arifesinde serbest bırakılmasını takip edecek olan fazla Betterness! , Chris Shiflett gruptan ayrıldığını duyurdu: Pat Smear'ın yerine Foo Fighters tarafından işe alındı . Yerine İntihar Eğilimleri için gitarist olarak görev yapan Dave Nassie geldi . Bu, bir gitaristin eşit derecede sağlam performanslar sunarak yetenekli Chris'ten nasıl devralabileceğini merak eden hayranların korkularını gideriyor. Daha İyilik! bir dönüm noktası başlatır ve No Use'dan daha fazla çalışılmış melodiler ve orta tempolu şarkılarla daha az agresif bir sese geçişi duyurur. More Betterness'ın başarısı ! Making Friends'i aşıyor ama punk sahnesinin en radikal üyeleri bu yeni albümde bir ihanet ve ticari bir dönüş görmüyorlar.

Yeni albümler (2000–2008)

In 2001 , NUFAN başlattı bir dalış serisinde Canlı ilk canlı albümle Fat üzerinde. Fat Wreck Chords, Incognito ve Don't Miss the Train haklarını satın aldı ve yayınladı (ikincisi için yeni bir kapakla). In 2000 , Yeni Kırmızı Arşivleri denilen Hayır Kullanım ilk günlerinde, bir best-of yayımlanan NRA Yıl . 2002'de No Use'ın en iyi şarkılarından bazılarını ve Undefeated veya Nailed Shut gibi en hızlı şarkılarından bazılarını içeren Hard Rock Bottom piyasaya çıktı . Özellikle Tony'nin sesi yumuşadığı için, önceki opus tarafından haşlanan hayranlardan gelen resepsiyon karışık. In 2004 , Tony Sly bir serbest akustik bölme basitçe denilen Joey Pelerin'le, Akustik (Şişman Batığı).

Onları Şaşkın Tutun , yayınlandı. Önceki ikisi kadar tartışmalı: Tony'nin sesi daha da yumuşak (kötü diller, kötü niyetli olmadan, Good Charlotte'tan Joel Madden'inkiyle karşılaştırmaktan çekinmezler ) ve ritim orta tempoda kalır ve bulamaz. ilk albümlerin hızı. Artık sevmeyenler hala sevmiyorlar, ancak KTC yine de grubun hayranlarının büyük bir bölümünü memnun etti. İnkar edilemez bir şekilde No Use'ın çıkardığı en iyi üretilmiş ve teknik olarak ustalaşmış albümlerden biridir. Bazı hayranlar bu vesileyle, özellikle For Fiona'nın şarkı sözlerine dayanarak No Use'ın bir emo kaymasından bahseder . Tony resmi web sitesi forumunda açıkladı: Fiona onun kızı. Ayrıca sesindeki değişikliklere geri döndü: vokal tekniğini geliştirmek için şan dersleri aldı ve ayrıca sigarayı bıraktı. Ayrıca KTC , Bullets , Divine Let Down veya It's Tragic gibi şarkılarla NUFAN'ın daha politik albümlerinden biri .

No Use, halen faaliyette olan en eski punk rock gruplarından biridir ve 2007 yılında grubun kuruluşunun 20. yılını işaret etmektedir. 2007 baharında No Use , şarkıları yeniden düzenlenmiş olan All the Best Songs adlı bir best-of-başlık yayınladı ve aynı yılın sonunda Bill Stevenson ile Patlatma Odasında bir sonraki albümlerini kaydetmek için stüdyoya girdi. , bu dikkate değer bir değişiklik: o zamana kadar grup prodüksiyon için her zaman Ryan Green'e güvenmişti. No Use for a Name'in yeni albümü The Feel Good Record of the Year , 14 parçadan oluşuyor ve. Kapak ve sergie Loobkoff gitaristi ile gerçekleştirilir Samiam ve Solea .

Haziran 2009'da , NUFAN'a katıldıktan on yıl sonra, seçkin bir gitarist olan Dave Nassie, metal grubu Bleeding Through'a katılmak için gruptan ayrıldığını açıkladı . Ağustos ayında grup, Nassie'nin yerini aldığını duyurdu; Chris Rest, punk rock grubu Lagwagon'un gitaristi .

Ayrılık (2010–2012)

Fat Wreck Chords etiketi , Tony Sly'nin ölümünü web sitelerinde duyurdu. Gece uykusunda öldü.

Grup, son gösterisini Tony'nin Quebec'teki Envol et Macadam Festivali'nde ölümünden sonra . Gösteri Tony Sly'ye bir övgü olacak. Lagwagon'un solisti ve Tony Sly'nin büyük suç ortağı olan Basçı Matt Riddle ve Joey Cape, sırayla ölen arkadaşlarını mikrofon başında değiştirdiler. Quebec Mute'dan punk grubunun üyeleri de katkıda bulundu. Basçı Jean-Philippe Lamonde No Use for a Name for Coming Too Close ve klasik Invincible'ın vokalisti olurken, davulcu Étienne Dionne Soul Mate'in mikrofonunu aldı. Riddle'ın "Tony gibi" şarkı söylemek için enstrümanını bir kenara bıraktığı Feeding the Fire ile gösteriyi bitirmeden kısa bir süre önce, ayrıca son şarkıcının adını söyleyerek kalabalığa bunun gerçekten de No Use for a Name'in son performansı olduğunu doğruladı. "Son kez oynuyoruz. Bu kadar. Tony olmadan kimse yapmak istemez, değil mi "

Bu nedenle Kaliforniyalı grubun adı, tesadüfen No Use for a Name'in son gösterisini şubatta sunmuş olduğu Quebec ile bağlantılı olacaktır. Montebello'da.

Üyeler

Eski üyeler

  • Ramon Gras - vokal (1986-1988)
  • John Meyer - vokal (1986-1987)
  • Doug Judd - solo gitar (1986-1987)
  • Rob Upson - ritim gitarı (1990)
  • Chris Dodge - ritim gitar (1986-1987, 1991-1992), vokal (1988-1989)
  • Steve Papoutsis - bas (1986-1995)
  • Rory Koff - davul , perküsyon (1986-2011)
  • Tony Sly - vokal (1989-2012), ritim gitarı (1993-2012), solo gitar (1987-1992)
  • Robin Pfefer - solo gitar (1993)
  • Ed Gregor - solo gitar (1993-1995)
  • Chris Shiflett - solo gitar (1995-1999)
  • Matt Riddle - bas gitar, geri vokal (1996-2012)
  • Dave Nassie - solo gitar (1999-2009)
  • Chris Rest - solo gitar (2009-2012)
  • Boz Rivera - davul, perküsyon (2011-2012)

kronoloji

Diskografi

  • 1990  : Gizli
  • 1991  : Treni Kaçırmayın
  • 1993  : Günlük Eziyet
  • 1995  : Leche Con Carne!
  • 1997  : Arkadaş Edinmek
  • 1999  : Daha İyilik!
  • 2000  : NRA Yılları
  • 2001  : Dalışta Yaşa
  • 2002  : Sert Kaya Dip
  • 2005  : Kafalarını Karıştırın
  • 2007  : Tüm En İyi Şarkılar
  • 2008  : Yılın İyi Hisset Rekoru

videografi

  • ruh eşi ( 1995 )
  • Neden Kimse Beni Sevmiyor ( 1999 )
  • Aptal Hatırlatıcılar ( 2002 )
  • Fiona için ( 2005 )
  • En Büyük Yalan ( 2008 )

Notlar ve referanslar

  1. (in) Gruplar: Yağ Enkaz Akorlar  " üzerine Fatwreck.com (erişilen 2013 29 Kasım ) .
  2. (içinde) Chris Dodge , Tony Sly Music Foundation  " , tonysly.org'da ( 2 Aralık 2016'da erişildi ) .
  3. (in) Dave Nassie Yok kullanın Adı kalkış için Doğruladı  " üzerine Punknews.org (erişilen 2013 29 Kasım ) .
  4. (içinde) Lagwagon-ba'nın harapotu var Bir İsim için Kullanılmaz ShortScore.net (22 Ağustos 2009)
  5. (in) Anısına: Tony Sly
  6. (in) John Flynn , In Anısına: Tony Sly (1970-2012)  " üzerine, Punknews.org ,( 16 Eylül 2012'de erişildi ) .
  7. (in) Tony Sly (4 Kasım 1970, 31 Temmuz 2012)  " , Fat Wreck Chords,( 16 Eylül 2016'da erişildi ) .
  8. (in) Akım ve Adı Üyeleri için Eski Hayır Kullanım Tribute göster Play  " ile ilgili Punknews.org ,( 16 Eylül 2012'de erişildi )
  9. (in) Marc-André Mongrain , Bir İsim yok Kullanımı: şarkıcı Tony Sly (Ad bir yok kullanın: Şarkıcı Tony Sly öldü) öldü  " üzerine Salle Sen .ca ,( 16 Eylül 2012'de erişildi ) .

Dış bağlantılar

İsim Kullanılmaz hakkında topladığımız bilgileri yararlı bulduğunuzu umuyoruz. Cevabınız evet ise, lütfen bizi arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza tavsiye etmeyi unutmayın ve bize ihtiyacınız olduğunda her zaman bizimle iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Tüm çabalarımıza rağmen, _title hakkında sunduğumuz şeyin tamamen doğru olmadığını veya bir şeyler eklememiz veya düzeltmemiz gerektiğini düşünüyorsanız, bize bildirirseniz minnettar oluruz. İsim Kullanılmaz ve diğer herhangi bir konu hakkında en iyi ve en kapsamlı bilgiyi sağlamak bu web sitesinin özüdür; ansiklopedi projesinin yaratıcılarına ilham veren aynı ruh tarafından yönlendiriliyoruz ve bu nedenle bu web sitesinde İsim Kullanılmaz hakkında bulduklarınızın bilginizi genişletmenize yardımcı olduğunu umuyoruz.

Opiniones de nuestros usuarios

Ilyas Başaran

Bazen bir şey hakkında internette bilgi ararken, sizi ilgilendirmeyen şeyler hakkında konuşmakta ısrar eden çok uzun makaleler buluyorsunuz. İsim Kullanılmaz ile ilgili bu makaleyi beğendim çünkü konuya giriyor ve tam olarak ne istediğimden bahsediyor. Bilgide kaybolmak Yararsız.

Arif Kurt

Bu makaleyi İsim Kullanılmaz ve tüm sayfada harika bir keşif. Doğrudan favorilere gidiyor.

Belkis Karaca

İsim Kullanılmaz ile ilgili bu makale dikkatimi çekti, kelimelerin ne kadar iyi ölçüldüğünü merak ediyorum, sanki...zarif.

Fatih çakir

Dil eski görünüyor, ancak bilgiler güvenilir ve genel olarak İsim Kullanılmaz hakkında yazılan her şey çok fazla güven veriyor.